Як покращити сигнал Wi-Fi в домашніх умовах

З кожним днем ​​все більше країн покращує Wi-Fi мережі, роблячи їх швидшими . Але це не перешкоджає сигналу вдома час від часу сповільнюватись або зникати. Ось останні поради від наших кращих експертів про те, як отримати максимум від вашої Wi-Fi мережі.

 Місце розташування

Хвилі Wi-Fi набагато коротші, ніж ті, що використовуються для передачі даних для радіо та мобільних телефонів, тому більшість маршрутизаторів, ймовірно, можуть досягати приблизно 45 м, тоді як довжина радіо хвиль приблизно 3 км.

Багато маршрутизаторів передають сигнал вниз або горизонтально, а не вгору, тому вам потрібно переконатися, що маршрутизатор стоїть правильно.

Інші електронні пристрої також можуть впливати на ваш сигнал, тому тримайте маршрутизатор подалі від телевізорів, DVD-програвачів та мікрохвильових печей.

Під час користування безкоштовною Wi-Fi мережою поза домом, найбільша проблема - це не швидкість, а переконання, що ваші дані захищені від сторонніх очей. Найкращий спосіб шифрування вашої інформації та збереження приватного доступу публічно - це віртуальна приватна мережа або VPN. VPN Norton Secure створює захищений тунель для будь-якої інформації, яку ви надсилаєте або отримуєте зі свого Mac, ПК або мобільних пристроїв під час підключення до загальнодоступної Wi-Fi мережі. 

 


Copyright © 2016-2018 Software.Net.Ua, Inc. All rights reserved.